CÉGÜNKBEFEKTETÉSI ELVEKPORTFOLIÓ
Jelentkezés
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük írjon nekünk.
Az alábbiakban egy felsorolást talál azokról az információkról, melyekre szükségünk van ahhoz, hogy felvegyük önnel a kapcsolatot.
Ezt foglalja össze egy dokumentumba és kérjük küldje el nekünk a lap alján található feltöltő mező segítéségével. Köszönjük.

Információk:

Alap adatok:
Cég neve, Projekt neve, Kapcsolat tartó neve, Kapcsolat tartó Beosztása, E-mail cím, Mobil szám, Honlap neve.
A csapat bemutatása:
Kérjük mutassa be a kulcsembereket, azok tapasztalatait, fő referenciáit, kompetenciáit, korábbi vállalkozási sikereit stb.
A termék/szolgáltatás bemutatása:
Kérjük mutassa be a vállalkozás által kínált terméket/szolgáltatást, milyen igényt elégít ki, milyen problémára nyújt megoldást, milyen versenyelőnyei vannak más hasonló termékkel/szolgáltatással szemben, mi az értékpropozíciója, védi-e szabadalom, ha fejlesztés alatt áll, mennyi idő múlva vihető piacra stb.
Piacelemzés:
Kérjük mutassa be a projekt célpiacát, annak méretét, növekedési ütemét, a potenciális fő vásárlókat, versenytársakat, a belépési korlátokat stb.
Üzleti modell:
Miből és hogyan van/lesz bevétele a vállalkozásnak, kik (lesznek) a vevők, milyen csatornákon jutnak hozzá a termékhez/szolgáltatáshoz stb.?
Pénzügyek:
Kérjük vázolja fel az elmúlt 2 évben elért pénzügyi eredményeket és a következő 3 évre szóló pénzügyi terv főbb sarokszámait!
Befektetés:
Kérjük vázolja, hogy mekkora befektetést keres, mire kívánja azt fordítani, mekkora üzletrészt kínál cserébe stb.

Feltöltés:
( A dokumentumot feltöltheti: doc, docx, pdf formátumokban. )