CÉGÜNKBEFEKTETÉSI ELVEKPORTFOLIÓ
Portfóliónk
Zinemath Zrt.

Zinemath Zrt.

A Zinemath Zrt. a zLense kameratechnológia fejlesztés projektcége. A zLense professzionális kamerákkal kompatibilis eszköz, mely speciális szenzorkörnyezete segítségével valós időben képes a kamera által figyelt, vagy rögzített képet mélységi információval kiegészíteni képkockáról képkockára. A Zrt. alapítói sikeres szoftverfejlesztési, média és filmes háttérrel rendelkező szakemberek. Az innovatív technológiai fejlesztés a Colabs egyik magvető programjában tűnt fel. A Docler belépése részben pénzügyi, részben szakmai befektetésnek tekinthető.
Neostratus Zrt.

Neostratus Zrt.

2008 óta 25 partner, elsősorban vezető telekommunikációs szolgáltatók felhő stratégiájának tervezésében és kivitelezésében vett részt. Jelenleg 15 országban vannak ügyfelei és partnerei, de folyamatosan terjeszkedik regionális téren, valamint bővíti szolgáltatás-portfolióját. 2012-ben az Informa Telecoms & Media a világ hét legjelentősebb felhőszolgáltatói közé választotta a Neostratus Zrt-t. A Neostratus Zrt. alapító és elnökségi tagja a pán-európai Cloud Computing szervezet, az EuroCloud Magyarországi Tagozatának.
IVANKA Factory Zrt.

IVANKA Factory Zrt.

Az IVANKA Factory Zrt. egy nemzetközileg is jegyzett, gyorsan növekvő, Magyarországon piacvezető design beton vállalkozás. Az általuk gyártott termékek alapjául egy sokoldalú nyersanyag, a beton szolgál. A tervezőműhely egyedi falpaneljeivel és FLASTER díszburkolatával vált leginkább ismertté, melyek a 2010-es londoni 100%Design vásár után nemzetközi sikerré váltak és többek között például a Liberty London felújított Beauty Hall-jában is megjelentek. Az IVANKA ugyancsak sikeresen mutatkozott be a 2009-es milánói Design Weeken a SEEYOU névre keresztelt síremlékkel. Az IVANKA új szegmensének, a CONCRETE 'GENESIS' Beton Kollekciónak termékeit Ivánka Katalin két fiatal magyar divattervezővel fejlesztette ki, melynek alapja egy új cement-textil anyaginnováció, a beton anyagesztétikájának bevezetése világújdonságként a FASHION világába, ahol a különleges minőségű beton komponensei egyesülnek a lágy bőrrel és textillel, mindezt hordható formákban.
NetLock Kft.

NetLock Kft.

A NetLock az elektronikusan hitelesített üzleti megoldások vezető fejlesztője, szolgáltatója és integrátora Magyarországon. Termékei és szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy elektronikusan is hitelesek és biztonságosak legyenek a vállalatok és intézmények mindennapi üzleti folyamatai. Minősített hitelesítés-, időbélyegzés- és archiválás-szolgáltató, PKI tanácsadó és PKI rendszerintegrátor vállalatként a hazai elektronikus üzleti megoldások meghatározó technológiai és jogi szakértője, szállítója.
Gravity R&D Zrt.

Gravity R&D Zrt.

A Gravity R&D Zrt. egy nemzetközi technológiai cég, amely irodákkal rendelkezik Észak-Amerikában és Európában és három kontinensen napi több mint 100 millió ajánlást szolgáltat ügyfelei részére. A Gravity világszínvonalú, csúcstechnológiát képviselő, személyre szabott marketing megoldásokat nyújt az IPTV/kábelTV és az elektronikus kereskedelem területén. A Gravity Netflix díjas ajánlórendszere jelentős mértékben növeli ügyfelei egy vásárlóra jutó jövedelmét.